Bereik je eigen Optimum

Het ‘Bereik je eigen Optimum’ programma is een persoonlijk ontwikkelingstraject van 1 jaar.
Om je eigen optimum te bereiken dien je een goede balans te hebben tussen lichaam, psyche en lifestyle en dat is niet gemakkelijk. Op weg naar je eigen optimum kom je zaken tegen als emoties, omgevingsfactoren, mindset, voedingsgewoonten, (jeugd-) trauma’s, fysieke klachten, beperkende overtuigingen en angsten. In dit programma komen ze allemaal uitgebreid aan bod.

Over een periode van 1 jaar is het de bedoeling dat je je eigen optimum bereikt hebt door de factoren die jou stagneren samen met Duco Kanij en zijn team op te lossen.

Onder intensieve begeleiding van Duco Kanij en verschillende top-professionals, is dit  intensieve programma speciaal geschikt voor mensen die echt gemotiveerd zijn om hun eigen optimum in dit leven te bereiken, hun dromen waar te maken en Happy, Healthy en Wealthy door het leven te gaan.

Het programma is een combinatie van:

  • Fysieke behandelingen ( Methode Kanij) en voedingsadvies, zo vaak als nodig : Healthy
  • Coaching mbt levensthema’s, maar ook zakelijke coaching, zo vaak als nodig : Wealthy
  • Lifestyle Balancing is de integratie van alles wat je geleerd hebt : Happy

Ik heb mij aangemeld, wat nu…

We starten met een uitgebreide screening en een lichamelijk onderzoek conform de Methode Kanij, waarna je direct te horen krijgt welke levensthema’s voor jou van belang zijn en formuleren we concrete en realistische doelstellingen.

Je krijgt direct voedingsadvies en een homeopatisch middel om het proces van verandering op te starten. Jouw optimalisatieproces is begonnen!

Duco spreekt jou persoonlijk en weet daarom precies waar jij vastloopt.  Geen standaard behandelingen, maar unieke behandelingen die specifiek voor jou zijn.

Persoonlijke coaching door Duco kan 24/7 per app en  je krijgt altijd antwoord uiterlijk de volgende werkdag. Daarnaast kun je een uur met Duco op locatie in en rondom Leiderdorp afspreken, om samen te sparren over jouw situatie, problemen en uitdagingen. Hiervoor blokkeert hij een 2-tal dagdelen per week; Hier kun je 2 maal per maand gebruik van maken.

2 maal per jaar zijn er groepssessies waarin we heel interessante dingen doen, deze zijn vrijwillig, maar altijd positief ontvangen! (Ook door de grootste individualisten).

Goed om te weten:

Je kunt op elk moment in het jaar instromen en krijgt dan per direct hulp. Je hoeft dus niet te wachten tot de start van een volgend jaar.

Vanwege alle persoonlijke input zijn er slechts 20 plaatsen beschikbaar.

Doordat de begeleiding persoonlijk is volg je dit programma op je eigen niveau. Daardoor is het programma interessant voor meer en minder ervaren ‘soul searchers’.

Wat kost deze investering in jezelf

Bereik je eigen Optimum kost € 9000,- excl. btw per jaar en kan betaald worden in 12 maandelijkse termijnen van € 750,-

Indien je het gehele bedrag in éénmaal wilt voldoen krijg je een korting van € 750,- ( totaal dus € 8250,- excl. btw).

Indien u graag wilt beginnen aan het programma ‘Bereik je eigen Optimum’, dan kunt u zich hiervoor aanmelden middels het inschrijfformulier onder het tabblad ‘Meld aan/wijzig afspraak’.