Team

Duco Kanij : Praktijkeigenaar

Duco Kanij

Praktijkeigenaar

Over de jaren heb ik mij als mens en als therapeut ontwikkeld.
Natuurlijk staan opleidingen zoals Fysiotherapie, mc.Kenzie therapie, NLP, Mediation/Coaching, Acupunctuur en Osteopathie aan de basis van mijn “ therapeut-zijn”.

Om de kwaliteit die ik persoonlijk nastreef te bereiken, heb ik de 'Methode Kanij' ontwikkeld.
De 'Methode Kanij' is een combinatie van de meest effectieve elementen van bovenstaande therapievormen en en is gericht op de hele mens en zijn leven.

Voor meer informatie over Duco Kanij ga naar: http://www.ducokanij.nl

Joanke Boon : Osteopaat D.O.- MRO

Joanke Boon

Osteopaat D.O.- MRO

Ik ben in de zorgsector begonnen als fysiotherapeute en heb vervolgens osteopathie  gestudeert in Gent. Binnen de osteopathie heb ik mij gespecialiseerd in het behandelen van hormonale klachten, urogenitale klachten, fertiliteit (vruchtbaarheid), zwangerschap en kinderen.   In samenwerking met dr. Hanewinckel hebben wij de kennis omtrent zwangerschap en bevalling middels columns gedeeld op de website www.24baby.nl.

 

Jordi Jonkman : Fysiotherapeut, Osteopaat i.o

Jordi Jonkman

Fysiotherapeut, Osteopaat i.o

Als fysiotherapeut is het belangrijk om je te ontwikkelen in alle verschillende facetten van het vak.
Mijn tijd bij Ajax heeft mij veel geleerd over training en revalidatie binnen de topsport.
Tijdens mijn stage bij het TCL kwam ik in aanraking met de Methode Kanij.
Hierdoor veranderde mijn visie op gezondheid en therapie volledig.
Vanuit de visie om verder te kijken dan enkel de lokale klacht ben ik de studie osteopathie begonnen, een passende aanvulling op mijn kennis binnen de topsport en Methode Kanij.

Pien van Roozendaal : Integratief Coach

Pien van Roozendaal

Integratief Coach

Sinds 1990 heb ik me ontwikkeld als coach en trainer met als specialisaties: persoonlijk leiderschap, persoonlijke kracht en authenticiteit, grip krijgen op stress, traumaverwerking, en leven en werken vanuit intuïtie.

In de sessies is mijn focus om de patiënt te leren écht te luisteren naar zichzelf: niet alleen naar lichamelijke reacties maar ook naar de innerlijke stem.

Als bevlogen coach op het gebied van persoonlijke groei combineer ik verschillende methodieken in mijn sessies: Somatic Experiencing, Focusing Voice Dialogue, Transactionele Analyse, Rationeel Emotieve Therapie, Neuro Linguistisch programmeren en de analyse van dromen.